Pacman

Okej, oavsett vilken erfarenhet du har från arkadspel så är det helt omöjligt att du gått miste om Pac Man. Spelet med den lilla gula gubben som äter pluppar blev en dundersuccé redan vid lanseringen år 1980. Pac Man har alltså över 30 år på nacken och fortsätter än idag att vara många arkad-fanatikers absoluta favoritspel.

pacman arkadspel

I spelet så styrs Pacman med antingen piltangenter, en kontroll eller en spak för att äta upp plupparna på spelplanen. Målet är att äta upp alla och samtidigt undvika spökena. Efter att ett spel avklarats går man vidare till nästa nivå som är ännu ett snäpp svårare.

Spela Pacman i Sverige

Om du vill spela Pacman i Sverige så finns det en rad olika alternativ att välja på. Fråga dig själv först, hur vill jag spela Pac-Man? Föredrar du de klassiska stora maskinerna, datorspel, tv-spel eller de allra modernaste versionerna direkt i mobilen?

Om du vill ha riktigt klassisk underhållning så går det att spela Pac-Man i Sverige på ett flertal olika ställen. Om du har en arkadhall eller spelhall i din stad så är detta definitivt den första platsen att besöka. Om inte så kan du alltid se efter som det finns någon uthyrare av arkadspel i närheten av dig.

Om du vill spela Pacman i Sverige men inte har varken en lokal uthyrare av arkadspel eller en arkadhall nära dig, så är nästa alternativ att köpa ett Pac-Man spel. Du hittar Pac Man i alla möjliga versioner, allt från tv- och datorspel till mindre medtagbara Pacman-maskiner. Ett annat alternativ, som finns förklarat nedan, är såklart att spela Pacman online!

Spela Pacman online

Genom historien har Pac-Man gått att spela på allt ifrån klassiska spelautomater till tv- och datorspel. Idag, tack vare teknikens under, behöver du dock inte röra dig ur fläcken för att njuta av detta klassiska spel. Det går nämligen att spela Pac-Man online på en rad olika sajter på nätet idag. Du behöver inte laddad ned eller installera någonting. Det enda som krävs är att du har en dator, mobiltelefon eller surfplatta samt en internetanslutning.