Spela på nätet

Spela arkadspel online Megaman

Idag, tack vare teknikens under, så behöver du inte längre bege dig till närmsta spelhall för att njuta av arkad- och flipperspel. Dessa finns nämligen tillgängliga dygnet runt på nätet! Nedan har vi listat ett antal sajter där du kan finna olika typer av arkadspel och flipperspel på nätet.

Spelautomater med arkadtema

Är du både slots-fantast och en sucker för arkadspel? Då finns det en enkel lösning; prova på spelautomater med arkadtema!

Det finns idag en rad olika typer av slots med arkadtema för dig som vill kombinera dessa två fantastiska spel. Oftast karakteriseras arkad-slots av färgrik grafik och ljudeffekter som påminner om de klassiska arkadspelen. Du kan hitta dem genom att exempelvis söka på ”arkad slots” eller ”arkad spelautomater”. På vissa sajter kommer du dock att se hela menyer kallade ”arkader”. Oftast så är detta helt vanliga slottar och har alltså nödvändigtvis inget arkadtema. Var därför noga att se efter vad som erbjuds om du vill spela på spelautomater med arkadtema.

Gratis arkadspel på nätet

Vill du ta del av klassiska arkadspel i en digital version? Idag är det faktiskt möjlit att spela gratis arkadspel på nätet på en rad olika sajter. Nedan har vi listat några av de allra populäraste.

archive.org/details/internetarcade – Det självklara valet för dig som vill få ett riktigt brett utbud av alla de klassiska arkadspelen. Här finner du över 900 arkadspel för alla olika smaker. Ladda ned spelen till din dator eller spela direkt i webbläsaren!

www.classicgamesarcade.com/svenska/ – Namnet talar för sig själv, eller hur? På Classic Games Arcade kan du spela arkadspel helt gratis i din dator. Ta del av klassiker såsom Pacman, Doom och Galaga. Designen på sidan är något förlegad, men vad gör det när du kan åka på en nostalgitripp tillbaka till barndomen.

www.coolaspel.nu/kategori/retrospel/ – En svensk sida med ett urval av retro arkadspel. Prova på favoriter som Asteroids, Star Fly och Super Mario i ett fräscht format!

Gratis flipperspel online

Nostalgi flipperspel på Windows

Flipperspel har länge varit ett populärt spel på datorer. Kanske du har tidiga minnen från flipperspel i digitala versioner redan på de gamla Windows 95 och Windows 98 datorerna?

Idag är en mängd olika typer av gratis flipperspel online tillgängliga på olika sajter. Du kan såklart själv välja tema och typ av flipperspel efter dina önskemål. Ett exempel på en sajt där du kan spela gratis flipperspel online är www.funnygames.se/spel/pinball.html. Här kan du spela allt ifrån klassiska flipperspel med enkel grafik till nya versioner med olika teman. Populärast på sidan just nu är det klassiska spelet ”Flipflas” och Indiana Jones Pinball.

Gratis airhockey online

Okej, vi medger att spela airhockey på nätet aldrig kommer att inge samma känsla som den riktiga versionen. Med det dock inte sagt att airhockey online inte kan vara underhållande. Dessutom; medan ”vanlig” airhockey oftast kostar en slant så går det att spela gratis airhockey på nätet.

Det finns, likt andra arkadspel, en rad olika sidor där du kan spela airhockey gratis. Du kan antingen kolla in hemsidorna som nämnts ovan i texten eller helt enkelt söka på exempelvis ”gratis airhockey på nätet” eller ”spela gratis airhockey online”.

Spela bordsfotboll på nätet

Spela bordsfotboll

Precis som med airhockey så är bordsfotboll ett spel som alltid kommer att göra sig bäst på de klassiska viset. Detta utesluter dock inte alternativet att spela bordsfotboll på nätet. Även om det låter lite knasigt så är det faktiskt fantastiskt kul!

Bordsfotboll online har faktiskt blivit lite av en favorit bland många arkadspelare och du hittar dessa spel på en mängd olika sajter. Kolla antingen in länkarna ovan eller sök på ”spela bordsfotboll online”, ”table football online” eller ”gratis bordsfotboll på nätet”. Klassisk spelunderhållning kan garanteras!